Over ons

Bike Totaal Boode; alles onder één dak.

Waar vindt u ons?

Vlakbij het fietsvriendelijke Groene Hart, in het dorp Zevenhuizen, vindt u onze rijwielhandel:
Bike Totaal Boode, de grootste en beste fietsenwinkel in de gemeente Zuidplas.
Zevenhuizen, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Zuidplas, ligt in de driehoek Rotterdam, Den Haag en Gouda en is gemakkelijk bereikbaar.

In de gezellige oude Dorpsstraat zijn wij te vinden op nr. 103. Daar geven wij in de etalages alvast een klein voorproefje van het grote assortiment aan tweewielers en accessoires dat bij ons verkrijgbaar is.

Service

Bike Totaal Boode is een familiebedrijf dat al bijna 70 jaar de klant van een persoonlijk en deskundig advies voorziet en bekend staat om z'n vakmanschap en de uitstekende service. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Assortiment

Eenmaal binnen treft u ook een ruime keuze aan tassen, fiets- en regenkleding, fietshelmen, schoenen en alle overige fietsbenodigdheden aan. Drie verdiepingen fietsplezier met een keuze uit maar liefst 300 fietsen van een A-merk, alles op voorraad. Ook voor bromfietsen en scooters bent u bij ons aan het juiste adres. Leuk voor kinderen is onze speciale afdeling waar alles op het gebied van kinderfietsplezier te vinden is.

Trappen tegen de wind in? Dat hoeft tegenwoordig geen krachtsinspanning meer te zijn. Bij ons kiest u uit een flinke voorraad elektrische fietsen en met onze demofiets maakt u heel ontspannen een proefritje, zodat u weet hoe geweldig zo'n fiets rijdt.

Voor de wat krappere beurs hebben wij een budgetafdeling; fietsen die wij voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Meetsystemen

Fiets en fietser moeten op elkaar zijn afgestemd, dat fietst het beste. Om dat doel te bereiken kunnen wij middels een Body Scanning Meetsysteem de juiste fiets voor u op maat leveren. Uw lichaam wordt op 5 punten gemeten door een laserpointer. In combinatie met uw persoonlijke voorkeuren berekenen wij vervolgens de juiste instelling voor uw fiets en stellen wij deze hier op af, zodat u weer met plezier kunt fietsen.

Hetzelfde geldt voor de SQ-Lab Zadelmeting, waardoor een maatzadel ontstaat. Want een zadel moet passen, net als een schoen. Dat wordt lekker fietsen zonder zadelpijn.

Fietsreparaties

Kleine reparaties? Wij verlenen u een snelle service. Probleem iets groter? U krijgt een  gratis leenfiets mee. Alle reparaties vinden plaats in onze eigen werkplaats en door vakkundige monteurs.

Fietsverhuur

Even zonder eigen fiets? Geen probleem, bij ons kunt u er een huren, ook elektrisch. 

Bike Totaal Boode; we hebben alles onder één dak.